Werken bij In Opbouw

In Opbouw als werkgever: positief anders

In Opbouw is een samenwerkingspartner voor scholen in het onderwijs en onderwijspersoneel. Samen met jou kunnen we het onderwijs nog beter maken. Dit doen we door samen met scholen in scholen te werken en onze gezamenlijke ideeën en doelen te realiseren.

+ ontwikkeling van je expertise en jezelf

+ ‘gewoon’ goed werkgeverschap

+ betrokken en eigenzinnig


Onze vacatures:

Startende leerkrachten

Leerkracht voor uitdagende klassen

Vakleerkrachten bewegingsonderwijs

Stagiaires en opleidingsplaatsen (informatie onderaan de pagina)

 

 

 


‘Gewoon’ goed werkgeverschap

Afspraak=afspraak, we beloven geen gouden bergen, maar ‘gewoon’ goed werkgeverschap waar je op kan bouwen. We hebben een platte organisatie en staan open voor elkaar, zodat we kunnen profiteren van ieders unieke bijdrage.

+ jou laten doen waar je goed in bent

+ (persoonlijke)ontwikkeling door het bieden van ruimte en ruggensteun

+ goede arbeidsvoorwaarden


Werken bij In Opbouw

Bij In Opbouw werken betekent werkplezier en ontwikkeling en met jouw bijdrage het onderwijs in beweging brengen. We zijn geen invalpool, wanneer je bij ons komt werken krijg je een dienstverband bij In Opbouw. Tijdens je dienstverband word je voor middellange of lange termijn op verschillende scholen binnen het primair onderwijs gedetacheerd, werk je bij onze eigen talentonwikkeling of adviseer je scholen. Het werk dat je doet past bij jouw expertise en jouw persoon, waarbij je doorlopend begeleiding en coaching krijgt.

Samenwerken
Samen werken we aan het realiseren van doelen; samen weten we nou eenmaal meer dan alleen. In de praktijk betekent dit; het willen leren van elkaar en met elkaar tot oplossingen komen. We waarderen elkaars verschillen en zien mooie kansen in die verschillen. Door de samenwerking met anderen kan je meer worden dan in je eentje.

Doen is leren
Je hebt de ruimte om jezelf te zijn en ideeën te realiseren. Dat betekent niet eerst drie keer toestemming hoeven te vragen, maar in gesprek gaan en blijven. Je gaat gewoon doen en neemt je verantwoordelijkheid in de samenwerking. Je doet waar je goed in bent en wordt elke dag een beetje beter.

In beweging
Stil zitten is er bij In Opbouw niet bij. We zijn en blijven in beweging, dit vraagt om flexibiliteit en biedt mooie kansen. Door verscheidenheid in werk en werkplekken leer je en kan je ontwikkelen in verschillende rollen of specialisaties.


Kernwoorden die gaan over werken bij In Opbouw en wat we daarmee bedoelen

Autonomie en verantwoordelijkheid
Je bent zelfstandig en jezelf. Je mag zeggen wat je zeggen wilt. voelen wat je voelt en vinden wat je vindt. Dat betekent niet dat je alles op je eigen houtje doet, maar je verantwoordelijkheid neemt voor de samenwerking met de opdrachtgever en je collega’s. Je bewaakt je eigen grenzen en kan meebuigen om tot oplossingen te komen. 

Verantwoordelijkheid is niet los te koppelen van autonomie. Je krijgt verantwoordelijkheid passend bij je functie en werkzaamheden. Je hebt zeggenschap, maar neemt wel de verantwoordelijkheid voor het goed afronden van een opdracht, het realiseren van een doel en de consequenties van je keuzes.

Wederzijds respect en loyaliteit
Je hebt respect voor de verschillen en onderzoekt hoe je op verschillende manieren van betekenis kan zijn.We hebben anderen nodig om het verschil te maken. Je geeft en je neemt, wil leren van elkaar en er is sprake van een gelijkwaardige relatie.


Stage- en opleidingsplaatsen

Doen is leren, daarom is In Opbouw een erkend leerbedrijf. Je gaat wat je al geleerd hebt toepassen in de praktijk en nog meer leren, zowel vakinhoudelijk maar ook persoonlijk zal je stappen gaan zetten. Net als al onze medewerkers krijg je extra begeleiding en ondersteuning zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in jouw richting.

Wij bieden stage- en opleidingsplaatsen voor:

+ Coördinator sport- en bewegingsagogie
+ Coördinator sport, bewegen en gezondheid
+ Sport en bewegingsleider
+ Onderwijsassistent
+ Leerkrachten


Bij In Opbouw aan de slag betekent ruimte voor jouw ideeën en inzichten. Samen werken we aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling, zodat jij straks het verschil kan maken in het onderwijs. Wil je ook het onderwijs in beweging brengen en heb je ideeën hoe je dit in de praktijk kan doen, dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.